waterdamp haarden

Waarom bij Haardjesland een OptiMyst haard kopen?


Wij bestaan ruim 25jaar, en hebben inmiddels enorm veel ervaring op gebied van elektrische Opti-Myst haarden. Bij ons staat service altijd op één. Tevens bieden wij u de beste prijs. Omdat wij alles in eigen voorraad hebben, kunnen wij ook direct een bestelling verzenden. Ook na uw aankoop staan wij u ook graag te woord voor evt. vragen omtrent het product. Grootste showroom waar alle haarden werkend opgesteld staan. De nieuwe collectie optimyst haarden Winter 2019 is nu leverbaar.

Waterdamp haard / Optimyst haard

Een elektrisch haardvuur brengt veel sfeer in uw woning. Ziet u uzelf van de winter al op de bank zitten, open haard brandend en een kop warme chocolademelk op schoot? De traditionele haarden vergen redelijk wat werk: hout halen, hout brandend krijgen en het vuur aan houden. Wilt u rustig kunnen relaxen na het aansteken van de haard? Dan is een waterdamp haard de oplossing voor u.

De werking van een Waterdamp haard

De waterdamp haarden geven een realistisch vuurbeeld door middel van lichtprojectie. Er zijn verschillende systemen die hiervoor gebruikt worden. Een van de meest voorkomende systemen is de Opti-Myst techniek. Deze maakt gebruik van een gepatenteerde 3D-techniek, waarbij het vuur driedimensionaal zijn weg door het hout vindt. Vanuit alle hoeken ziet u de vlammen opkomen. Het licht wordt geprojecteerd op een ultrafijne waterdamp. Door deze ‘’mist’’ lijkt het vuur nog realistischer.

De waterdamp haarden vult u met normaal kraanwater. Hiervoor hoeft u geen speciaal water aan te schaffen. Kraanwater is namelijk al gefilterd. Belangrijk is dat u de haard niet vult met water uit een droger of gedestilleerd water. Naar verloop van tijd kan kalkvorming voorkomen. Om dit te voorkomen is het aan te raden om de verdamper eens in de drie weken te reinigen. Dit kan gemakkelijk met een huishoudzeep en een borstel of sponsje.

  

Bekijk inbouw waterdamphaarden       Bekijk waterdamp wandhaarden

  

Opti-Myst haard is veilig

Een Opti-Myst waterdamp haard is milieuvriendelijk, eenvoudig in gebruik en buitengewoon veilig. De haarden kunt u plaatsen waar u maar wilt. Het Plug& Play systeem houdt in dat na aansluiting in het stopcontact, u direct van de haard kunt genieten. Het vuur is uitermate realistisch, maar wordt niet warm. Dit maakt de waterdamp haarden uiterst kindvriendelijk.
Water en stroom gaan bij dit systeem goed samen, en brengt geen enkel probleem met zich mee


Waterdamp haarden bij Haardjesland

Al meer dan 25 jaar is Haardjesland leverancier van sfeerhaarden. De elektrische haarden zijn een uitkomst op het gebied van gemak en comfort. Door de nieuwe technieken lijkt het vuur steeds realistischer. Online kunt u alle producten uit voorraad bestellen. Doorgaans ontvangt u de artikelen binnen één week. Wilt u de waterdamp haard liever eerst in het echt komen bekijken? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Beek & Donk. Hier staan alle modellen uitgestald.

Meest verkochte modellen zijn 

De inbouw Faber Cassette 600 optimyst van 56.5cm breed

Faber cassette 500R Prachtige Full led optimyst inbouw cassette

Neem contact op

Optimyst sfeerhaarden