elektrische haard

haarden opruiming laagste prijs

Elektrische haard zonder onderhoud

Nu mega sale bij haardjesland sfeerhaarden. I.v.m. 25 jaar bestaan, extra hoge kortingen.

De techniek van elektrische haarden heeft zich zo ontwikkeld dat de vlammen lijken op een echte haard.

Kortingen tot 40%. Bekijk de haarden hier:

 

Elektrische haard kopen, Nu is het moment !

Wij hebben een ruim aanbod aan elektrische haarden / openhaarden. Het is goed om een aantal punten na te gaan, voordat u over gaat tot het aankopen van een elektrische haard. Een elektrische haard werkt op een gewone stroomaansluiting. En laat zich zeer eenvoudig installeren. Geen rook kanaal of gas aansluiting is hiervoor nodig.

 

Het eerste punt waar u naar kunt kijken is de plaatsing van de haard, het is namelijk een bepalend object in uw woning. Er zijn een drietal opties die u kunt kiezen. Je hebt een inbouw haard, deze haard wordt in de wand gemonteerd. Houdt er rekening mee dat er voorbereidingen moeten plaats vinden, voordat er een haard geplaatst kan worden.  De tweede optie is een wandhaard, deze haard wordt aan de muur bevestigd. De Laatste optie is een vrijstaand model. Dit model is overal in de woning te plaatsen

 

Sommige haarden hebben een regelbaar vlameffect. Hiermee kan je de hoogte van de vlam eenvoudig worden ingesteld. Daarnaast zijn er verschillende soorten vuurbedden waaruit je kan kiezen. Zoals een prachtige hout decor set, Kiezelset, Bassalt kiezels of crystal stone ( doorzichte glas stenen).

Er zijn twee verschillende elektrische haarden. De een is puur en alleen gericht op sfeer creëren, de sfeer haard. De elektrische haard met verwarm functie daarintegen biedt sfeer en warmte. Let wel op, De haarden met een verwarming hebben een maximale verwarmend vermogen tot meestal 2kW. Dit is onvoldoende om als hoofdverwarming te dienen. Voor bij verwarming zeer geschikt.

 

Mocht u vragen hebben of advies willen over een elektrische haard, neem dan gerust contact met ons op.

Gas gaat eruit. De elektrische haard wint terrein:


De gashaard gaat langzaam verdwijnen uit de huiskamer. De techniek van elektrische haarden wordt elke dag beter. Hierdoor zien we steeds vaker dat de klanten kiezen voor een elektrische haard. Klanten zijn voortaan bang om in een gashaard te investeren. De vlammen zijn hedendaags verbluffend mooi, en nauwelijks van echte vlammen te onderscheiden. Tevens zijn de mogelijkheiden van een elektrisch haard enorm groot. Je kan zelfs de haard vlak onder de tv monteren. Zeer trendy.


elektrische haard onder de tv

Elektrische haard onder de Televisie.

De trend van de laatste jaren is dat de sfeerhaard onder de televisie geplaatst wordt. Omdat dit bij een gashaard zeer moeilijk te realiseren was. Is dit met een elektrische haard juist zeer eenvoudig. Gashaarden geven nl veel hitte af aan de achterkant. Dit is niet goed voor de levensduur van uw mooie televisie. Elektrische haarden zijn in de laatste jaren erg verbeterd en het vlammenspel hiervan is machtig mooi. Deze haarden worden aan de achterzijde niet warm. Zo is het inbouwen van zo een haard zeer eenvoudig. Elk gewenst materiaal voor de ombouw kan hiervoor gebruikt worden. Om het mooiste resultaat te krijgen, adviseren wij om de haard altijd breder te nemen dan uw tv. Tevens is het plaatsen van de tv in een nis erg mooi.

Verbruik van een Sfeerhaard vs Gashaard:

Het verbruik van een elektrische haard is zeer laag, met een gemiddeld verbruik van ca 30 Watt. U bent milieu bewust bezig als u een elektrische kachel aanschaft. De kosten per uur zijn gem. 3cent per uur. Een gashaard verbrukt ca. 1 euro per uur.


Alle sfeerhaarden opgesteld in onze showroom.

Haardjesland is de grootste sfeerhaarden winkel in de benelux. We zijn volledig gespecialiseerd op haarden zonder rookkanaal of gas aansluiting. Wij hebben ruim 170 haarden werkend opgesteld staan in onze sfeervolle showroom. Alle haarden hebben wij tevens op voorraad, en kunnen evt. direct meegenomen worden. Tot ziens bij Haardjesland Benelux.
 

TOP 10 Beste verkochte elektrische haarden

Uw favoriete elektrische sfeerhaard gezien?

Heeft u een mooie elektrische haard gezien op onze website? Dan heeft u ook de mogelijkheid om onze elektrische haarden te bekijken in onze showroom. hier vindt u de nieuwste producten op het gebied van sfeerverwarming. Ruim 170 haarden staan werkend opgesteld. Alle sfeerhaarden zijn natuurlijk direct uit voorraad, en evt. Kunt u direct uw nieuwe elektrische haard meenemen. Voor meer vragen over de haarden van Haardjesland, kunt u contact opnemen met één van onze verkopers: 0492-468630. Ook kunt u een mail of een whatsapp bericht sturen. Op deze manier kunt u succesvol een goedkope elektrische haard kopen.

Officeel A dealer van o.a. Dimplex sfeerhaarden - Faber haarden - Ruby Fires design - Dru haarden 

NIEUWE COLLECTIE WINTER 2018 is binnen. Volop leverbaar voor de laagste prijs van Nederland & België