elektrische haard

haarden opruiming laagste prijs

Elektrische haarden zonder onderhoud.

Sale bij haardjesland sfeerhaarden. I.v.m. 25 jaar bestaan, extra hoge kortingen.

De techniek van elektrische haard heeft zich zo ontwikkeld dat de vlammen zeer realistisch en echt lijken. Bij ons vindt u een ruim assortiment. Ben je benieuwd naar de prachtige vlammen, kom dan naar onze showroom.

Korting tot 40% t/m 23 Maart. lees verder hieronder:

 

Elektrische haard kopen

nu is het moment

faber elektrische haard

Wij hebben een ruim aanbod aan sfeerhaarden zonder rookkanaal. Deze haarden werken op een gewone stroom aansluiting. En laat zich zeer eenvoudig installeren. Geen rook kanaal of gas aansluiting is hiervoor nodig.

Heeft uw woning geen rookkanaal of wilt u simpelweg niet met gas of hout stoken? Of ben je bang dat de gas kraan dicht gaat? En u wil toch graag de sfeer proeven? Dan is een elektrische haard voor u de perfecte keuze! Het enige wat u nodig heeft is een normaal stopcontact. En vergis u niet: dankzij innovatieve technieken kunt u ook met een elektrische haard genieten van warmte en een levendig prachtig vlammenspel. Maar dan eenvoudiger en goedkoper!. LED vlammen en waterdamp vuren zijn momenteel erg populair.

Er zijn een drietal opties die u kunt kiezen. Je hebt een inbouw haard, deze kachel wordt in de wand gemonteerd. Houdt er rekening mee dat er voorbereidingen moeten plaats vinden. De tweede optie is een wandhaard, deze haard wordt aan de muur bevestigd. De Laatste optie is een vrijstaand model zoals een ombouw. Dit model is overal in de woning te plaatsen, vrijstaand of tegen een muur.

Sommige haarden hebben een regelbaar vlameffect. Hiermee kan je de hoogte van de vlam eenvoudig worden ingesteld. Daarnaast zijn er verschillende soorten vuurbedden waaruit je kan kiezen. Zoals een prachtige hout decor set, Kiezelset, Bassalt kiezels of crystal stone.

Er zijn twee verschillende soorten haarden. De een is puur en alleen gericht op sfeer creëren, de sfeer haard. En de elektrische haarden met verwarm functie deze bieden een behaaglijke sfeer en warmte. Let wel op, De haarden met een verwarming hebben een maximale verwarmend vermogen tot meestal 2kW. Dit is onvoldoende om als hoofdverwarming, maar ideaal als bijverwarming.

 

Gas gaat eruit. De elektrische haard wint terrein:

De gashaard gaat langzaam verdwijnen uit de huiskamer. De techniek van elektrische haarden wordt elke dag beter. Hierdoor zien we steeds vaker dat de klanten kiezen voor een elektrische haard. Klanten zijn voortaan bang om in een gashaard te investeren. De vlammen zijn hedendaags verbluffend mooi, en nauwelijks van echte vlammen te onderscheiden. Tevens zijn de mogelijkheden van een elektrisch kachel enorm groot. Je kan zelfs de haard vlak onder de tv monteren. Zeer trendy.elektrische haard plaatsen aansluiten

Elektrische haarden combineren

De trend van de laatste jaren is dat de sfeerhaard onder de televisie geplaatst wordt. Omdat dit bij een gashaard zeer moeilijk te realiseren was. Is dit met een sfeerhaard juist zeer eenvoudig. Gashaarden geven nl veel hitte af aan de achterkant. Dit is niet goed voor de levensduur van uw mooie televisie. Faber elektrische haarden zijn in de laatste jaren erg verbeterd en het vlammenspel hiervan is machtig mooi. Deze haarden worden aan de achterzijde niet warm. Zo is het inbouwen van zo een haard zeer eenvoudig. Elk gewenst materiaal voor de ombouw kan hiervoor gebruikt worden. Om het mooiste resultaat te krijgen, adviseren wij om de haard altijd breder te nemen dan uw tv. 

Verbruik van een Sfeerhaard vs Gashaard:

Een zuinige haard is tegenwoordig belangrijk. Het verbruik van een elektrische sfeerhaard is zeer laag, met een gemiddeld verbruik van ca 30 Watt bent u milieu bewust bezig en is nog eens goed voor uw portomonee. De kosten per uur zijn gem. 3 cent per uur. Een gashaard verbruikt ca. 1 euro per uur. Steeds meer woningen maken gebruik van zonne energie, de stroom wat u overhoud levert in de regel weinig tot niets op. Zo kunt u het teveel aan stroom gebuiken voor door uw elektrische sfeerhaard te laten verwarmen. 

Alle sfeerhaarden werkend opgesteld.

Haardjesland is de grootste haarden winkel in de Benelux. We zijn volledig gespecialiseerd in de elektrische haard zonder rookkanaal of gas aansluiting, dit staat voor goedkoop in energie verbruik en duurzaamheid. Wij hebben ruim 170 modellen werkend opgesteld staan in onze sfeervolle showroom van alle merken. Alle haarden hebben zijn op voorraad, en kunnen evt. direct meegenomen worden. Tot ziens bij Haardjesland Benelux en lekker bakje koffie staat voor u klaar.

Sale: Wij bestaan 25 jaar. I.v.m. ons jubileum zeer onze prijzen nog aantrekkelijker dan ooit. t/m 23 Maart.

 

TOP 8 van feb.2019

Een elektrische haard niet kunnen vinden?

Heeft u een mooie elektrische openhaard gezien op onze website. Of lunt u net niet vinden wat u zoekt? Kom dan naar onze winkel, hier vindt u de nieuwste producten op het gebied van sfeerverwarming. Ruim 170 haarden zonder rookkanaal staan werkend opgesteld. Alle sfeerhaarden zijn natuurlijk direct uit voorraad, Evt. uw keuze direct meenemen dat is bij ons geen enkel probleem, Alles hebben wij in voorraad, dus niet weken wachten voordat u kunt genieten van een gezellig sfeertje. Voor meer vragen over de haarden van Haardjesland. Neem dan gerust contact met ons op. Op deze manier kunt u succesvol een goedkope sfeerhaard kopen van een zeer goede kwaliteit.

Officeel A dealer van o.a. Dimplex  - Faber  - Ruby Fires design - Dru - Noble Flame - Modern Fires - Xaralyn

Nieuwe collectie voorjaar 2019 is binnen. Volop leverbaar voor de laagste prijs van Nederland & België.