elektrische haard

haarden opruiming laagste prijs

Elektrische haarden zonder onderhoud.

Sale bij haardjesland sfeerhaarden. I.v.m. 25 jaar bestaan, extra hoge kortingen.

De techniek van elektrische haard heeft zich zo ontwikkeld dat de vlammen zeer realistisch en echt lijken. Bij ons vindt u een ruim assortiment. Ben je benieuwd naar de prachtige vlammen, kom dan naar onze showroom.

Korting tot 40% t/m 19 Jan. lees verder hieronder:

 

Elektrische haard kopen

nu is het moment

faber elektrische haard

Wij hebben een ruim aanbod aan sfeerhaarden. Het is goed om een aantal punten na te gaan, voordat u over gaat tot het aankopen van een elektrische haard. Deze haarden werken op een gewone stroom aansluiting. En laat zich zeer eenvoudig installeren. Geen rook kanaal of gas aansluiting is hiervoor nodig.

Heeft uw woning geen rookkanaal of wilt u simpelweg niet met gas of hout stoken? Of ben je bang dat de gas kraan dicht gaat? En u wil toch graag de sfeer proefen van een kachel. Dan is een elektrische haard voor u de perfecte keuze! Het enige wat u nodig heeft is een normaal stopcontact. En vergis u niet: dankzij innovatieve technieken kunt u ook met een elektrische haard genieten van warmte en een levendig vlammenspel. LED Opti-flame en Opti-Myst zeer prachtige haard vuren. U kunt uw haard laten inbouwen of kiest voor een vrijstaande haard: de mogelijkheden zijn eindeloos

Het eerste punt waar u naar kunt kijken is de plaatsing van de haard, het is namelijk een bepalend object in uw woning. Er zijn een drietal opties die u kunt kiezen. Je hebt een inbouw haard, deze kachel wordt in de wand gemonteerd. Houdt er rekening mee dat er voorbereidingen moeten plaats vinden. De tweede optie is een wandhaard, deze haard wordt aan de muur bevestigd. De Laatste optie is een vrijstaand model zoals een ombouw. Dit model is overal in de woning te plaatsen, vrijstaand of tegen een muur.

Sommige haarden hebben een regelbaar vlameffect. Hiermee kan je de hoogte van de vlam eenvoudig worden ingesteld. Daarnaast zijn er verschillende soorten vuurbedden waaruit je kan kiezen. Zoals een prachtige hout decor set, Kiezelset, Bassalt kiezels of crystal stone.

Er zijn twee verschillende soorten haarden. De een is puur en alleen gericht op sfeer creëren, de sfeer haard. En de elektrische haarden met verwarm functie daarintegen biedt sfeer en warmte. Let wel op, De haarden met een verwarming hebben een maximale verwarmend vermogen tot meestal 2kW. Dit is onvoldoende om als hoofdverwarming te dienen. Voor bij verwarming zeer geschikt.

 

Gas gaat eruit. De elektrische haard wint terrein:

De gashaard gaat langzaam verdwijnen uit de huiskamer. De techniek van elektrische haarden wordt elke dag beter. Hierdoor zien we steeds vaker dat de klanten kiezen voor een elektrische haard. Klanten zijn voortaan bang om in een gashaard te investeren. De vlammen zijn hedendaags verbluffend mooi, en nauwelijks van echte vlammen te onderscheiden. Tevens zijn de mogelijkheiden van een elektrisch kachel enorm groot. Je kan zelfs de haard vlak onder de tv monteren. Zeer trendy.elektrische haard plaatsen aansluiten

Elektrische haard combineren

De trend van de laatste jaren is dat de sfeerhaard onder de televisie geplaatst wordt. Omdat dit bij een gashaard zeer moeilijk te realiseren was. Is dit met een sfeerhaard juist zeer eenvoudig. Gashaarden geven nl veel hitte af aan de achterkant. Dit is niet goed voor de levensduur van uw mooie televisie. Elektrische haarden zijn in de laatste jaren erg verbeterd en het vlammenspel hiervan is machtig mooi. Deze haarden worden aan de achterzijde niet warm. Zo is het inbouwen van zo een haard zeer eenvoudig. Elk gewenst materiaal voor de ombouw kan hiervoor gebruikt worden. Om het mooiste resultaat te krijgen, adviseren wij om de haard altijd breder te nemen dan uw tv. Tevens is het plaatsen van de tv in een nis erg mooi.

Verbruik van een Sfeerhaard vs Gashaard:

Een zuinige haard is tegenwoordig belangrijk. Het verbruik van een elektrische sfeerhaard is zeer laag, met een gemiddeld verbruik van ca 30 Watt. U bent milieu bewust en duurzaam bezig als u een elektrische kachel aanschaft. De kosten per uur zijn gem. 3 cent per uur. Een gashaard verbrukt ca. 1 euro per uur. Omdat de meeste mensen in bezit zijn van zonnepanelen, zijn deze haarden natuurlijk uitermate geschikt. Stroom wat u overhoud levert in de regel weinig tot niets op. Zo kunt u ook evt. de verwarming gebruiken van de haard. 


Alle sfeerhaarden werkend opgesteld.

Haardjesland is de grootste haarden winkel in de Benelux. We zijn volledig gespecialiseerd in de elektrische haard zonder rookkanaal of gas aansluiting, alles wordt gevoed door elektrische tijd. Wat staat voor goedkoop in energie verbruik en duurzaamheid. Wij hebben ruim 170 modellen werkend opgesteld staan in onze sfeervolle showroom. Alle haarden hebben zijn op voorraad, en kunnen evt. direct meegenomen worden. Tot ziens bij Haardjesland Benelux en lekker bakje koffie staat voor u klaar.

Sale: Wij bestaan 25 jaar. I.v.m. ons jubilem zeer onze prijzen nog aantrekkelijker dan ooit. t/m 19 Jan.

 

TOP 10 Beste verkochte haarden:

Uw favoriete elektrische haard gezien? of niet gevonden?

Heeft u een mooie elektrische openhaard gezien op onze website. Of niet kunnen vinden wat u zoekt? Dan heeft u ook de mogelijkheid om onze elektrische haarden te bekijken in onze showroom. hier vindt u de nieuwste producten op het gebied van sfeerverwarming. Ruim 170 haarden staan werkend opgesteld. Alle sfeerhaarden zijn natuurlijk direct uit voorraad, en evt. Kunt u direct uw nieuwe elektrische haard meenemen. Voor meer vragen over de haarden van Haardjesland, kunt u contact opnemen met één van onze verkopers: 0492-468630. Ook kunt u een mail of een whatsapp bericht sturen. Op deze manier kunt u succesvol een goedkope sfeerhaard kopen.

Officeel A dealer van o.a. Dimplex  - Faber  - Ruby Fires design - Dru haarden - Noble Flame

NIEUWE COLLECTIE WINTER 2019 is binnen. Volop leverbaar voor de laagste prijs van Nederland & België. Zoals de:

Noble flame 183cm 

Noble flame verona