elektrische sfeerhaarden

Sfeerhaard specialist van de Benelux

Aktie weken sfeerhaarden voor bodem prijzen. Alles direct uit voorraad. Natuurlijk met zeer snelle leveringen en de beste service.

Nu sale weken. Giga kortingen op het compleet sigment:

Sfeerhaarden grootste keuze van NL & BE

Alle sfeerhaarden van Haardjesland.nl hebben geen rookkanaal (afvoer) nodig. Elektrische haarden voor beste prijs en alles uit voorraad. Wij hebben 160 verschillende sfeerhaarden zowel inbouw als met ombouw.
De nieuwste innovatie op haarden is Opti-Myst 3d. Via de link daar uitleg over.

Bekijk op deze website onze volledige collectie. Wegens 25 jaar bestaan. extra lage prijzen.


Een elektrische sfeerhaard geeft uw woning een nieuwe en warme beleving. Ziet u uzelf al zitten: deze winter, onder een dekentje op de bank, haardvuur knisperend en een kop warme chocolademelk.

Wilt u ook binnen no-time willen genieten van het haardvuur? Met een elektrische sfeerhaard hoeft u enkel de stekker in het stopcontact te steken. Geen gedoe meer met hout halen en het vuur aankrijgen. Alle haardvuren zijn met een afstandsbediening te besturen. 

Werking sfeerhaard

Een elektrische haarden dienen als sfeermakers, maar kunnen ook als verwarming dienen. Veel van de modellen zijn uit te breiden met een verwarmingselement. Deze verwarmt tot maximaal 2kW, wat ideaal is voor de verwarming van een serre of slaapkamer. Deze elementen zijn meestal niet voldoende om als hoofdverwarming te functioneren.

Om een zo realistisch mogelijk vuurbeeld te creëren wordt er gebruik gemaakt van verschillende technieken. Voorbeeld hiervan zijn de Opti-Flame en Opti-Myst techniek. De vlammen wisselen elkaar continu af door de gepatenteerde 3D-techniek. In de Opti-flame modellen is bijna altijd een verwarmingselement verwerkt. In de Opti-Myst modellen niet. 



Verbruik elektrische sfeerhaard

De elektrische sfeerhaarden hebben twee standen: de sfeerstand en warmtestand. Op de sfeerstand verbruikt de haard tussen de 10 en 60 Watt, wat neerkomt op 2 à 3 cent per uur. Wanneer u gebruik maakt van de warmtestand, verbruikt deze 1000 tot 2000 Watt, wat neerkomt op 22 à 39 cent per uur. De Opti-Myst sfeerhaarden verbruiken iets meer, gemiddeld 50 tot 240 Watt.

Elektrische sfeerhaarden van Haardjesland

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? In ons ruime assortiment vinden wij altijd een passende oplossing voor u. Al meer dan 25 jaar staan wij voor u klaar. U bent van harte welkom om de modellen in onze showroom in Beek & Donk te komen bekijken. Uiteraard kunt u ook online bestellen. Doorgaans heeft u de artikelen al binnen één week in huis.

tot ziens bij de haarden winkel van de Benelux.
Alle keuze voor sfeerhaarden zonder rookkanaal of gas aansluiting

Neem contact op