werking opti myst haard

haarden opruiming laagste prijs

Waterdamp haarden de nieuwste techniek

Nu mega sale bij haardjesland sfeerhaarden. I.v.m. 25 jaar bestaan, extra hoge kortingen.
Een OptiMyst haard brandt zo realistisch dat u haast niet ziet dat het nep vlammen zijn. De techniek van deze haarden is de laatste jaren sterk verbeterd. De mogelijkheden met deze haarden zijn eindeloos.

Korting tot 40% t/ 24 nov. lees verder hieronder:

Wat zijn Opti-Myst sfeerhaarden ?

Een Opti-Myst sfeerhaard / Waterdamp sfeerhaard is een revolutionaire aanvulling op de traditionele elektrische vuurbeelden.
Een sfeerhaard met een Opti-Myst systeem geeft de illusie van echt vuur d.m.v. een gepatenteerde 3-D techniek.
Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch! Vanuit alle hoeken zie je vlammen.
Het vuurbeeld komt tot stand door lichtprojectie op ultrafijne waterdamp. Het vuur zoekt zijn weg 3 dimensionaal tussen de houtset door.

Alleen water en stroom is nodig.

Een waterreservoir,  verlichting en een verdamper creëren een prachtig zeer realistisch vlambeeld, wat niet te onderscheiden is van het echte vuur. Op een vol reservoir van 1.3 Liter brandt de haard ongeveer 8 tot 10 uur. De vrijkomende ultra fijne waterdamp is goed voor de vochthuishouding in huis. De vlamhoogte is altijd regelbaar en alles is natuurlijk zeer makkelijk te bedienen door de meegeleverde luxe afstandsbediening. De Opti-Myst haard werkt op normaal kraanwater. De haard is voorzien van een water tank, deze is eenvoudig uit de haard te halen. Deze container heeft een inhoud van 1.3L

faber optimyst haard inbouw

Verlichting van een Opti Myst haard

De verlichting in een Opti-Myst haard verschild per model, en dat kan zijn:
Xenon Amber lampen, dit zijn speciale lampen die voor de levens echte vlammen zorgen. Kenmerk van een Xenon lamp is dat deze lamp een mooi rond / oranje vlam kleur creeërt. Het verbruik van een haard met Xenon lamp ligt rond de 185Watt.
LED lampen: Daar zijn ook modellen leverbaar die werken op LED lampen, Het voordeel van deze techniek is dat de lampen vrijwel nooit kapot gaan, in tegenstelling van een Xenon-Lamp (deze dienen bij defect vervangen te worden ).

Voor en nadelen:
Xenon verlichting. Nadeel: vervangen van de lamp - energie verbruikt ligt iets hoger. Voordeel: Mooiere kleur vlam - Minder fel
LED verlichting: Nadeel: Vrij oranje vlam met hoge lichtsterkte ( wat soms als nadelig wordt ervaren ). Voordeel. Iets zuiniger ca. 150watt & Langere levensduur.


Opti Myst haard gewoon kraanwater?

Normaal gefilterd water is geschikt voor alle haarden. Dus u hoeft geen speciaal water te kopen.
Wat niet geschikt is: Water uit een droger / Gedestilleerd water.

 

Vriendelijk & Veilig

Een Opti-myst sfeerhaard kun je plaatsen waar u wilt. Gewoon Plug & Play.  Ze zijn vriendelijk voor het milieu, eenvoudig in gebruik en buitengewoon veilig.
Hoe echt het ook lijkt, Het vuur wordt niet warm. En dus kindvriendelijk  Het vlambeeld is de laatste jaren enorm verbeterd en de prijs flink gezakt.
Je blijft ernaar kijken. Zo echt.....

 

Grootste Opti-Myst Collectie van NL & BE

Haardjesland Benelux
Heeft alle Opti-myst sfeerhaarden van alle merken opgesteld staan in de grootste showroom van heel Benelux.
Alle haarden zijn natuurlijk direct uit voorraad leverbaar.