TV boven de haard

elektrische haard onder de tv

TV boven de haard, kan dat ?

De sfeerhaard combineren met de televisie. Beide een bron van ontspanning. De meest voor de hand liggende oplossing en veruit de mooiste oplossing is de haard onder de televisie te plaatsen? Vanaf uw bank heerlijk genieten van het haardvuur terwijl u naar de televisie kijkt? Dit is tegenwoordig is dit een stuk eenvoudiger te realiseren als voorheen. Met een gashaard vormde dit over het algemeen een probleem. Omdat een gashaard veel warmte afgeeft, zal dit de levensduur van uw televisie beinvloeden of u tv zou zelfs direct stuk gaan. Bij een elektrische haard is dit niet het geval. De technieken van een elektrische haard zijn de laatste jaren enorm vooruit gegaan. 


Brand techniek van een elektrische haard:

het vlammenspel van een elektrische kachel, is de laatste jaren enorm verbeterd. Door toepassing van nieuwe technieken, lijken de vlammen van sommige elektrische haarden enorm echt. Tevens zijn de haarden zeer energie zuinig. Met een verbruik van ca. 30 Watt is dat minder dan 1 cent per uur. Deze haarden zijn bijna allemaal Energie A++. Dus duurzaam en milieu bewust.Het inbouwen van de haard onder tv

Omdat in een tegenstelling van de oude gashaard geen rekening meer dient te worden gehouden met materiaal keuze. Simpel weg omdat elektrische wandhaarden geen warmte afgeven. Is het realiseren van een mooi wandmeubel zeer eenvoudig. In de meeste gavalen wordt een voorzet wand gemaakt. Deze wand wordt gemaakt van MDF of gips. In deze wand wordt een uitsparing gemaakt voor de wandhaard. Die vervolgens na het op kleur brengen van de wand zo in wand geschoven kan worden. Vervolgens wordt daarboven de TV gehangen. Om het geheel helemaal af te maken. Kan een nis gemaakt worden, waar vervolgens de tv ingehangen kan worden. Zodat de wand volledig vlak blijft.  Een haard onder de tv is een ware blikvanger in huis. 


Een televisie boven de haard gunstig in prijs

De tv boven de haard plaatsen is een opkomende trend, Wij zien dat steeds meer klanten dit willen in de huiskamer. Met als reden; Het is modern, mooie uitstralling, eenvoudig re realiseren, prijs technisch zeer gunstig. Met een gashaard onder de tv bent u al gauw 10 duizend euro kwijt incl. materiaal, bij een elektrische haard zal dit ruim 75% goedkoper zijn. 

Welke maat haard heb ik nodig?

Daar is geen echte vuistregel voor. Om het mooiste resultaat te krijgen is dat de haard altijd groter is dan de tv. Een haard kleiner dan de tv is simpel weg niet mooi. Als voorbeeld u heeft een 55inch tv met een breedte van 128cm dan is bv een haard van 128cm breed al geschikt. bij een 65inch ( 145cm breed ) moet u denken aan een haard van 166cm of 183cm breedDe Top 4 beste verkochte modellen Nov. 2018

Voor ons complete assortiment klik hieronder:

Bent u op zoek naar een tv meubel met haard, dan hebben wij hier ook een hele mooie oplossing voor.