elektrische sfeerhaard

haarden opruiming laagste prijs

De Sfeerhaard voor extra sfeer in huis.

Op zoek naar een stukje extra sfeer in uw huiskamer. Nu is dit nog makkelijker dan ooit. Met een elektrische sfeerhaard haal je dit in huis. Met nog mooiere vlammen en eenvoudige installatie. Wij bestaan 25 jaar en hebben daarom onze prijzen nog lager dan ooit. zodat het nu nog aantrekkelijker is.

Bekijk onze collectie hieronder:

Elektrische sfeerhaard creëert sfeer.

Altijd al op zoek geweest naar een mooie sfeerhaard voor in uw huiskamer, maar was het allemaal te moeilijk te realiseren. Omdat u een rookkanaal en gasaansluiting nodig heeft. En kiezen voor elektrisch was geen optie omdat de vlammen te nep waren. Inderdaad “waren”. De vlammen van de nieuwe generatie elektrische sfeerhaarden zijn enorm realistisch en haast niet van het echte te onderscheiden. Creat you're ambiance now.


sfeerhaard zorgt voor sfeer in huis

De mogelijkheden zijn enorm

Met een elektrische sfeerhaard zijn de mogelijkheden enorm. Omdat u in principe nergens rekening mee dient te houden. Het plaatsen van zo een mooie haard zeer eenvoudig. 
U kunt kiezen voor bv een prachtige wandhaard die strak in de muur komt. Het materiaal van de wand kan van elk materiaal zijn. Zoals MDF of gips. De afmetingen zijn van 90 tot 255 cm.
Of u wil graag een mooie schouw met daarin een pracht van een elektrische sfeerhaard. Dat is natuurlijk ook heel mooi. U plaatst de haard overal waar u maar wilt, alleen een stopcontact is voldoende.
Heeft u al een bestaande openhaard, dan is een losse inbouwhaard een mooie keuze. Zo kunt u eenvoudig u bestaande schouw, openhaard weer nieuwe leven in blazen

 


Wat kost een sfeerhaard?

energie verbruik sfeerhaard

Dat is natuurlijk ook een hele belangrijke factor. De prijzen van deze haarden zijn de laatste tijd zeer acceptabel te worden. Waar u enkele jaren geleden nog voor een OptiMyst inbouwhaard zo’n 1000 euro voor betaalde, is nu ruim de helft geworden. Ook een prachtige brede LED wandhaard van 180cm is de prijs nu ca.1100 euro. En dan praten we over echte kwaliteit haarden. In vergelijking met een gashaard is dit heel goedkoop.Verbruik elektrische sfeerhaard

In deze tijd is energie verbruik erg belangrijk, je wil immers niet te veel energie verspillen, en tevens wilt u graag groen bezig zijn. Energie verbruik van een electrische haard is zeer laag. Ik hoor u denken? Elektrisch en laag energie verbruik, dat kan toch niet. Jawel het is echt zo, het verbruik ligt bv bij een haard van 2 meter op ca.40 watt, wat op neer komt op nog geen 2cent per uur. Heeft u zonnepanelen dan is de verwarming van een sfeerhaard interresant. Omdat u toch energie over heeft, bespaard u weer op uw gas stookkosten. LED haarden zijn de toekomst. 


Haardjesland is al 25 jaar de grootste van NL & BE. Altijd de laagste prijs, alle haarden direct uit voorraad leverbaar. Super snelle leveringen. Met de grootste sfeerhaarden showroom van Nederland. 170 modellen.
Meer dan een webwinkel ! Een sfeerhaard kopen op internet is vrij lastig, u moet de vlammen echt beleven. Wij hebben alle haarden in de grootste showroom van NL & BE werkend opgesteld staan. Zodat u als klant met eigen ogen de haarden kan zien branden.Best verkochte sfeerhaarden

Sfeerhaarden aktie maand.

Profiteer nu van nog hogere kortingen tijdens deze aktie maand. Kunt u uw keuze niet vinden op de website, kom dan naar onze gezellige showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder naar de juiste keuze. Een lekker bakje koffie staat voor u klaar. 
Een stukje sfeer wil toch iedereen in huis.

Haardjesland Benelux 1992 - 2019 Ruim 25 Jaar.