sfeerhaard

haarden opruiming laagste prijs

Sfeerhaarden zorgen voor extra sfeer in huis.

Op zoek naar extra sfeer in uw huiskamer. Nu is dit nog makkelijker dan ooit. Met de nieuwste elektrische sfeerhaarden haal je dit in huis. Met nog mooiere vlammen en eenvoudige installatie. Wij bestaan 25 jaar en hebben daarom onze prijzen nog lager dan ooit. zodat het nu nog aantrekkelijker is.

Bekijk onze collectie hieronder:

Elektrische sfeerhaarden creëren sfeer.

Altijd al op zoek geweest naar een mooie haard voor in uw huiskamer, maar was het allemaal te moeilijk te realiseren. Omdat u een rookkanaal en gasaansluiting nodig heeft. En kiezen voor elektrisch was geen optie omdat de vlammen te nep waren. Inderdaad “waren”. De vlammen van de nieuwe generatie elektrische sfeerhaard zijn enorm realistisch en haast niet van het echte te onderscheiden.


sfeerhaard zorgt voor sfeer in huis

Mogelijkheden zijn enorm

Met een sfeerhaard zijn de mogelijkheden enorm. Omdat u in principe nergens rekening mee dient te houden, is het plaatsen van zo een mooie haard zeer eenvoudig.
U kunt kiezen voor bv een prachtige wandhaard die strak in de muur komt. Het materiaal van de wand kan van elk materiaal zijn. Zoals MDF of gips. De afmetingen zijn van 90 tot 255 cm.
Of u wil graag een mooie schouw met daarin een pracht van een sfeerhaard. Dat is natuurlijk ook heel mooi. U plaatst de haard overal waar u maar wilt, alleen een stopcontact is voldoende.
Populair zijn ook de inbouwhaarden, zo kunt u eenvoudig u bestaande openhaard/gashaard weer nieuwe leven in blazen. Door daar een elektrische sfeerhaard in te plaatsen. Informeer naar de mogelijkheden.

 


Wat kost een sfeerhaard?

energie verbruik sfeerhaard

Dat is natuurlijk ook een hele belangrijke factor. De prijzen van deze haarden zijn de laatste tijd zeer acceptabel te worden. Waar je enkele jaren geleden nog voor een OptiMyst inbouwhaard zo’n 1000 euro voor betaalde, is nu ruim de helft geworden. Ook een prachtige brede LED wandhaard van 180cm is de prijs nu ca.1100 euro. En dan praten we over echte kwaliteit haarden.Energie verbruik:

In deze tijd is energie verbruik erg belangrijk, je wil immers niet te veel energie verspillen, en tevens wil je graag groen bezig zijn. Energie verbruik van een elektrische haard is zeer laag. Ik hoor u denken? Elektrisch en laag energie verbruik, dat kan toch niet. Ja het is zo, het verbruik ligt bv bij een haard van 2 meter op ca.40 watt, wat op neer komt op nog geen 2cent per uur.


Haardjesland is al 25 jaar de grootste van NL & BE. Altijd de laagste prijs, alle haarden direct uit voorraad leverbaar. Super snelle leveringen. Met de grootste sfeerhaarden showroom van Nederland. 170 modellen.Best verkochte sfeerhaarden

Sfeerhaard aktie maand.

Profiteer nu van nog hogere kortingen tijdens deze aktie maand. Kunt u uw keuze niet vinden op de website, kom dan naar onze gezellige showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder naar de juiste keuze. Een lekker bakje koffie staat voor u klaar. 
Een stukje sfeer wil toch iedereen in huis.

Haardjesland Benelux 1992 - 2018