elektrische sfeerhaard

Elektrische haarden

Wij bestaan 25 jaar. Elektrische haarden nu nog lager geprijst !

De keuze van een elektrische sfeerhaard


Wilt u een elektrische haard kopen, dan bieden wij het grootste assortiment. Tegenwoordig is het mogelijk om een levendig en levensecht vlammenspel te creëren met een elektrische haard. De elektrische haard is een mooie oplossing voor een extra stukje sfeer in uw woning.

Het eerste punt waar u naar kunt kijken is de plaatsing van de sfeerhaard, het is namelijk een bepalend object in uw woning. Er zijn een drietal opties die u kunt kiezen. Je hebt een inbouw haard, deze haard wordt in de wand of (bestaande schouw) gemonteerd. Het handige van deze haarden is dat u bijna nergens rekening mee dient te houden, zoals de wand waar de haard in komt, Deze kan van elk materiaal gemaakt worden of zijn zoals MDF  De tweede optie is een wand sfeerhaard, deze haard wordt aan de muur bevestigd. De Laatste optie is een vrijstaand model. Dit model is overal in de woning te plaatsen. U kunt deze ook als room divider toepassen.

 

Sfeerhaarden met verwarming kunt u bij ons ook kopen. Het vermogen van zo een elektrische openhaard varieert van 750 Watt tot max 2000 Watt. Deze warmte is ideaal voor bijverwarming of voor kleine ruimtes op te warmen. Voor in een woonkamer, kan een sfeerhaard met warmte functie niet als hoofdverwarming gebruikt worden.

 

De voordelen van elektrische haarden

Waar deze haarden vroeger minder populair waren, bieden ze tegenwoordig veel voordelen. Een groot voordeel is dat u geen schoorsteen of rookkanaal nodig heeft. U heeft namelijk alleen maar een stopcontact nodig voor een elektrische openhaard. Voor de elektrische variant hoeft dus ook geen gasleiding aanwezig te zijn. U creëert eenvoudig een gezellig vuurtje met slechts één druk op de knop. Het is een goed alternatief voor de duurdere gashaard die langzaam terrein gaan verliezen door het nieuwe regeerakkoord 2018 2e kamer.

 

Dimplex blf7451 wandhaard

Haarden met waterdamp / Opti-myst vuur

Een stap realistischer worden de haarden met lichtprojectie op een zeer fijne waterdamp. De haard maakt waterdamp die opstijgt tussen de houtset door. Van de onderkant wordt hier licht op geschenen dmv. Speciale Xenon lampen of LED lampen. In combinatie met een houtset zorgt dit voor een prachtig gloei effect bijna echt houtvuur.

Deze elektrische haarden zijn bijzonder realistisch door het 3D vuurbeeld en de lichtprojectie op de waterdamp. Ook de toepassingsmogelijkheden zijn breed. Dit type haard kan geplaatst worden in een bestaande situatie, een schouw, of een 3 zijdig modern tv meubel. De mogelijkheid zijn enorm.Sfeerhaarden met Opti-V techniek

De nieuwste techniek om te gebruiken in elektrische haarden is de Pepper’s Ghost techniek. Door middel van LCD LED projectie wordt er een zeer realistisch vuurbeeld neergezet, compleet met knisperend geluid en wegschietende vonken. Een eleketrische haard was nog nooit eerder zo realistisch. Faber / Dimplex bieden haarden met deze techniek aan onder de naar Opti-Virtual. U heeft keuze uit 3 modellen, de Opti Virtual Single en de Opti Virtual Double. Natuurlijk niet te vergeten de meest populaire Opti-V haard van dit moment: De Dimplex Sunningdale

Wat altijd verstandig is om deze verschillende elektrische haarden eerst brandend in real live te zien. In onze showroom hebben we een grote verscheidenheid aan modellen brandend staan. Zo kunt u het beste de verschillende technieken vergelijken en een goede keuze maken.Best verkochte sfeerhaarden

Merk van een elektrische haard.

DImplex haarden

Daar zijn verschillende merken actief op het gebied van elektrische sfeerhaarden. Wij hebben alleen de beste haarden in huis van de beste merken op de Europese markt.

Faber sfeerhaarden & Dimplex haarden:


Faber neemt, met een breed scala aan kwalitatief hoogstaande elektrische haarden, in de Benelux een zeer prominente positie in. Faber haarden is een dochter onderneming van Dimplex North America en is wereldleider in elektrische haarden.

Ontwikkeling van nieuwe producten is al lang een kenmerk van Dimplex North America Limited. Recente innovaties omvatten: de gepatenteerde elektrische vlamtechnologie - het bedrijf maakte geschiedenis in de haardbranche toen het in 1995 de eerste elektrische haard met een echt realistisch "houtverbrandend" vlameffect ontwikkelde ( Opti-Myst ) en produceerde. Het bedrijf heeft sindsdien 30 octrooien verleend voor diverse toepassingen. gebieden van elektrische vlamtechnologie en andere zijn in behandeling.

Kachels, open haarden en elektrische haarden worden verkocht in Noord-Amerika onder de merknaam Dimplex voor consumenten. Sinds 2018 is Faber overgeschakeld naar Dimplex. Bijna alle elektrische sfeerhaarden van Faber worden onder het merknaam Dimplex verkocht.


Sfeerhaard aktie maand.

Profiteer nu van nog hogere kortingen tijdens deze aktie maand. Kunt u uw keuze niet vinden op de website, kom dan naar onze gezellige showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder naar de juiste keuze.

Haardjesland Benelux 1992 - 2018