Elektrische sfeerhaard zonder onderhoud

 

De techniek van elektrische haarden heeft zich zo ontwikkeld dat deze aanvoelt als een echte houtkachel. Er zijn twee verschillende elektrische haarden. De een is puur en alleen gericht op sfeer creëren, de sfeer haard. De elektrische haard biedt sfeer en warmte. Een elektrische haard werkt op een gewone stroomaansluiting.

Bent u op zoek naar een elektrische haard compleet met ombouw of schouw, dan bieden wij een enorme keuze:

 

Sfeerhaarden

 

 

Grootste keuze aan sfeerhaarden

Wij hebben een ruim aanbod aan elektrische sfeerhaarden. Het is goed om een aantal punten na te gaan, voordat u over gaat tot het aankopen van een elektrische haard.

 

Het eerste punt waar u naar kunt kijken is de plaatsing van de haard, het is namelijk een bepalend object in uw woning. Er zijn een drietal opties die u kunt kiezen. Je hebt een inbouw haard, deze haard wordt in de wand gemonteerd. Houdt er rekening mee dat er voorbereidingen moeten plaats vinden, voordat er een haard geplaatst kan worden.  De tweede optie is een wandhaard, deze haard wordt aan de muur bevestigd. De Laatste optie is een vrijstaand model. Dit model is overal in de woning te plaatsen

 

Sommige haarden hebben een regelbaar vlameffect. Hiermee kan je de hoogte van de vlam eenvoudig worden ingesteld. Daarnaast zijn er verschillende soorten vlam technieken zoals de populaire Optimyst haarden met 3d vlamtechniek ( zeer realistisch ), Opti-Flame vlamtechniek of LED Flame.

 

Er zijn twee verschillende elektrische haarden, de sfeerhaar en degene welke verwarmt. Die niet alleen dienen als sfeerhaard, maar ook de ruimte moeten verwarmen. Zo kunnen deze de ruimte verwarmen in de winter en in de zomer dienen als sfeerhaard. Wil je een Elektrische haard die ook de ruimte verwarmd dan moet je kijken naar een haard met een instelbaar effect.

Kiest u voor een haard die warmte afgeeft, dan kunt u zien aan het vermogen hoeveel warmte een elektrische haard afgeeft. Dit wordt aangegeven in Wattage. We zien dan haarden met een max vermogen van 1450 watt en tevens haarden tot max.2000 watt (2kW). 


Sfeerhaard aktie maand.

Profiteer nu van nog hogere kortingen tijdens deze aktie maand. Kunt u uw keuze niet vinden op de website, kom dan naar onze gezellige showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder naar de zoektocht van uw favoriete haard.

bekijk hier een deel van onze collecitie.

 

Mocht u vragen hebben of advies willen over een elektrische haard, neem dan gerust contact met ons op!