Elektrische inbouwhaard

Elektrische inbouwhaarden zonder onderhoud

Wij bestaan ruim 25jaar, en hebben inmiddels enorm veel ervaring op gebied van de elektrische inbouwhaard. Bij ons staat service altijd op één. Tevens bieden wij u de beste prijs. Omdat wij alles in eigen voorraad hebben, kunnen wij ook direct een bestelling verzenden. Na uw aankoop staan wij u ook graag te woord voor evt. vragen omtrent het product. Grootste showroom waar alle haarden werkend opgesteld staan. De elektrische inbouw haard collectie winter 2018  is nu leverbaar.


Dimplex 3 step inbouwhaard

Elektrische Inbouwhaard LED

Een haard brengt sfeer in huis. ’s Winters op de bank met een dekentje, warme chocolademelk en een knisperend haardvuur op de achtergrond. Heeft u een oude kachel of gashaard die u momenteel niet meer gebruikt? Dan is een inbouwhaard een passend alternatief.

De elektrische inzethaarden worden ook wel inbouwhaarden genoemd. Doordat deze geheel elektrisch zijn, zijn zij op veel plaatsen makkelijk en snel in te bouwen. Vervolgens hoeft u alleen de stekker in het stopcontact te steken waarnaar u kunt genieten van een sfeervol houtvuur. Denk bv aan een bestaande wand waar u extra sfeer aan wil geven. Of een bestaande openhaard die u niet meer gebruikt, en hier weer iets mee wil gaan doen. Of u vindt u oude haard gewoon niet meer mooi.


Nieuwste inbouwhaarden Nu leverbaar !

Sinds deze week hebben wij de complete nieuwe collectie elektrische inbouwhaarden binnen gekregen, Ook zijn alle bestaande modellen geheel technisch vernieuwd. Al deze haarden staan ook opgesteld in onze showroom.
Besteld u nu online, dan krijgt u ook de nieuwste versie inbouwhaard  geleverd. Als 1e in NL & BE.
waarom wij deze als 1e kunnen leveren, Dit omdat wij de haarden rechtstreeks af fabriek betrekken. En niet via een tussen groothandel. Vandaar ook de prijzen.


elektrische inbouwhaard faber

Elektrische inbouwhaard en of opti myst cassette's

We onderscheiden de inzethaard en cassettes. De waterdamp cassettes zijn doorgaans kleiner, doordat zij niet voorzien zijn van een achterwand. Dit maakt de inbouw cassettes uitermate geschikt om in de ruimte van een bestaande houtkachel of gashaard te bouwen. Inzethaarden zijn daarentegen wel voorzien van een achterwand. Hierdoor zijn de haarden makkelijk in een bestaande schouw, ombouw of in een wand (elektrische wandhaard) te plaatsen.

Bij sommige elektrische sfeerhaarden heeft u de mogelijkheid om voor een extra verwarmingsmogelijkheid te kiezen. Hierdoor verspreid de haard meer warmte door de kamer. Echter, is dit in de meeste gevallen te weinig om als enige verwarming te dienen. Wel geeft de warmte een extra beleving aan het haardvuur.

    

Faber Cassette 600 Opti Myst cassette

De Faber Cassette 600 is een van de meest verkochte optimyst cassette van dit moment. De nieuwste versie is onlangs uitgekomen. Door het gebruik van de Opti-Myst techniek, is het vuur nauwelijks te onderscheiden van een traditioneel haardvuur. De Cassette 600 is 56.5 cm breed en daardoor erg geschikt om in een tafel of plateau te plaatsen. Bekijk de Faber Cassette 600 eco Optimyst 2.0 opti myst cassette.

  

  

  

Best verkochte inbouwhaard van dit moment

elektrische inbouwhaard faber

De vlammen van de elektrische inbouwhaarden worden steeds realistischer. Dan kun je zien aan deze allernieuwste Faber Fire insert 700 haard. De haard is strak van design. Geen roosters zichtbaar. Het vlambeeld is warm van kleur.
Voor de vlammen is een LED Houtset geplaatst. Deze gloeit zoals echt hout doet. De inbouwhaard is voorzien van een verwarming tot 2kW. Met een hoog rendement. De verwarming heeft een digitale thermostaat. Zodat de warmte op de
grade af ingesteld kan worden. Energie verbruik is slechts 30Watt op de sfeerstaand. Compleet met afstandsbediening. NIEUWTot ziens bij haardjesland. Daar waar het vuurtje altijd brandt.