Elektrische inbouw- en inzethaard

Waarom bij Haardjesland een inbouwhaard kopen?

Wij bestaan ruim 25jaar, en hebben inmiddels enorm veel ervaring op gebied van elektrische haarden. Bij ons staat service altijd op één. Tevens bieden wij u de beste prijs. Omdat wij alles in eigen voorraad hebben, kunnen wij ook direct een bestelling verzenden. Na uw aankoop staan wij u ook graag te woord voor evt. vragen omtrent het product. Grootste showroom waar alle haarden werkend opgesteld staan. De elektrische inbouw haard collectie winter 2018  is nu leverbaar.


Dimplex 3 step inbouwhaard

Elektrische Inzethaard 

Een haard brengt sfeer in huis. ’s Winters op de bank met een dekentje, warme chocolademelk en een knisperend haardvuur op de achtergrond. Heeft u een oude kachel of gashaard die u momenteel niet meer gebruikt? Dan is een inbouwhaard een passend alternatief.

De inzethaarden worden ook wel inbouwhaarden genoemd. Doordat deze geheel elektrisch zijn, zijn zij op veel plaatsen makkelijk en snel in te bouwen. Vervolgens hoeft u alleen de stekker in het stopcontact te steken waarnaar u kunt genieten van een sfeervol houtvuur.


Nieuwste inbouwhaarden Nu leverbaar !

Sinds deze week hebben wij de complete nieuwe collectie elektrische haarden binnen gekregen, Ook zijn alle bestaande modellen geheel technisch vernieuwd. Al deze haarden staan ook opgesteld in onze showroom.
Besteld u nu online, dan krijgt u ook de nieuwste versie inbouwhaard  geleverd. Als 1e in NL & BE.
waarom wij deze als 1e kunnen leveren, Dit omdat wij de haarden rechtstreeks af fabriek betrekken. En niet via een tussen groothandel. Vandaar ook de prijzen.


elektrische inbouwhaard faber

Elektrische inbouw haard en opti myst cassette's

We onderscheiden de inzethaard en cassettes. De waterdamp cassettes zijn doorgaans kleiner, doordat zij niet voorzien zijn van een achterwand. Dit maakt de inbouw cassettes uitermate geschikt om in de ruimte van een bestaande houtkachel of gashaard te bouwen. Inzethaarden zijn daarentegen wel voorzien van een achterwand. Hierdoor zijn de haarden makkelijk in een bestaande schouw, ombouw of in een wand (elektrische wandhaard) te plaatsen.

Bij sommige elektrische sfeerhaarden heeft u de mogelijkheid om voor een extra verwarmingsmogelijkheid te kiezen. Hierdoor verspreid de haard meer warmte door de kamer. Echter, is dit in de meeste gevallen te weinig om als enige verwarming te dienen. Wel geeft de warmte een extra beleving aan het haardvuur.

    

Faber Cassette 600 Opti Myst cassette

De Faber Cassette 600 is een van de meest verkochte modellen van dit moment. De nieuwste versie is onlangs uitgekomen. Door het gebruik van de Opti-Myst techniek, is het vuur nauwelijks te onderscheiden van een traditioneel haardvuur. De Cassette 600 is 56.5 cm breed en daardoor erg geschikt om in een tafel of plateau te plaatsen. Bekijk de Faber Cassette 600 eco Optimyst 2.0 opti myst cassette.

  

  

Waarom een Elektrische inzethaard bij Haardjesland kopen?

Haardjesland is al meer dan 25 jaar de grootste leverancier van elektrische inzethaarden in de Benelux. Wanneer u de inbouw liever eerst in het echt wilt meemaken, bent u van harte welkom in onze showroom in Beek & Donk. Hier krijgt u geheel vrijblijvend advies over een elektrische inzethaard over wat er mogelijk is in uw situatie. Neem altijd voor het gemakt een foto van de huidige situatie mee en de afmetingen, Alle modellen zijn standaard uit voorraad leverbaar. Op deze manier hoeft u niet onnodig lang te wachten, maar kunt u thuis direct genieten van de charmes van een elektrische haard.
Mocht u in onze showroow uw keuze gemaakt hebben, dan kunt u de haard direct meenemen, wij hebben alles direct uit voorraad leverbaar, handig toch....

  


Best verkochte inbouw haard van dit moment

Inbouwhaarden waterdamp

Best verkochte inbouw opti-myst cassette van dit moment. Nu al verkrijgbaar bij ons nieuw release Nov. 2018

De Nieuwste model Faber Cassette 600 eco 2.0 release Nov. 2018 is nog niet officeel op de markt, maar nu al verkrijgbaar bij ons. Dit is een ideale haard voor inbouw in een bestaande situtatie of nog te creeëren meubel. Dit nieuwste model laat zich nu nog makelijker inbouwen in een meubel. Dit door een subtiele rand. Hierdoor is de haard zonder naden of kieren perfect weg gewerkt. Geschikt voor plaatsing in bijvoorbeeld een tafel, plateau of doorkijk. Of u kunt deze in uw bestaande openhaard plaatsen. Wat veel wordt toegepast bij dit model. Het voordeel van dit model is, dat water reservoir van de bovenzijde gevuld wordt. Dit maakt inbouwen en vullen nog eenvoudiger. Brandt ca. 10 uur op een vulling normaal kraanwater.

Met een Opti myst inbouw haard heeft u oneindige veel mogelijkheden om een sfeervol vuur binnen te halen.  Het enige dat u nodig heeft is een stopcontact! De Faber cassette 600 eco plaatst u zeer eenvoudig op bijna ieder plaats. 
Of het nu een bestaande open haard is, een buffetkast of een vrijstaande tafel.


Tot ziens bij haardjesland. Daar waar het vuurtje altijd brandt.