inzet/ inbouw haarden

Elektrische Inzethaard 

Een haard brengt sfeer in huis. ’s Winters op de bank met een dekentje, warme chocolademelk en een knisperend haardvuur op de achtergrond. Heeft u een oude kachel of gashaard die u momenteel niet meer gebruikt? Dan is een inzethaard een passend alternatief.

De inzethaarden worden ook wel inbouwhaarden genoemd. Doordat deze geheel elektrisch zijn, zijn zij op veel plaatsen makkelijk en snel in te bouwen. Vervolgens hoeft u alleen de stekker in het stopcontact te steken waarnaar u kunt genieten van een sfeervol houtvuur.Elektrische inbouw haard en opti myst cassette

We onderscheiden de inzethaard en cassettes. De cassettes zijn doorgaans kleiner, doordat zij niet voorzien zijn van een achterwand. Dit maakt de cassettes uitermate geschikt om in de ruimte van een bestaande houtkachel of gashaard te bouwen. Inzethaarden zijn daarentegen wel voorzien van een achterwand. Hierdoor zijn de haarden makkelijk in een bestaande schouw, ombouw of in een wand (elektrische wandhaard) te plaatsen.

Bij sommige haardmodellen heeft u de mogelijkheid om voor een extra verwarmingsmogelijkheid te kiezen. Hierdoor verspreid de haard meer warmte door de kamer. Echter, is dit in de meeste gevallen te weinig om als enige verwarming te dienen. Wel geeft de warmte een extra beleving aan het haardvuur.

  

Bekijk inzethaarden       Bekijk cassettes

  

Faber Cassette 600 Opti Myst cassette

De Faber Cassette 600 is een van de meest verkochte modellen van dit moment. De nieuwste versie is onlangs uitgekomen. Door het gebruik van de Opti-Myst techniek, is het vuur nauwelijks te onderscheiden van een traditioneel haardvuur. De Cassette 600 is 56 cm breed en daardoor erg geschikt om in een tafel of plateau te plaatsen. Bekijk de Faber Cassette 600 Optimyst 2.0 opti myst cassette.

  

Bekijk dit model

  

Elektrische inzethaarden bij Haardjesland

Haardjesland is al meer dan 25 jaar de grootste leverancier van inzethaarden in de Benelux. Wanneer u de inbouw liever eerst in het echt wilt meemaken, bent u van harte welkom in onze showroom in Beek & Donk. Hier krijgt u geheel vrijblijvend advies van een van onze medewerkers. Alle modellen zijn standaard uit voorraad leverbaar. Op deze manier hoeft u niet onnodig lang te wachten, maar kunt u thuis direct genieten van de charmes van een elektrische haard.
Mocht u in onze showroow uw keuze gemaakt hebben, dan kunt u de haard direct meenemen, wij hebben alles direct uit voorraad leverbaar, handig toch....

  

Neem contact op