Mijn winkelwagen
(0) artikelen
  • Grootste showroom van de Benelux
  • Laagste prijs van de Benelux
  • Alles uit voorraad.

Haardjesland Benelux bv

MEGA SALE BIJ HAARDJESLAND BENELUX SFEERHAARDEN KORTING TOT 40%

Haardjesland Benelux bestaat 21 jaar, omdat het feest is zijn alle haarden extra afgeprijsd.
Haardjesland is onderdeel van een wereldwijd concern. Nu ook in Nederland. met kortingen tot wel 40%. Opruiming duurt tot en met 24 Okt. 2017

Sinds maandag staan ook alle nieuwste modellen seizoen Winter 2017 opgesteld in de showroom.

Haardjesland is het adres in de Benelux voor alle sfeerhaarden. Wij zijn sinds 2003 de grootste van Nederland en België op gebied van elektrische sfeerhaarden. Hierdoor kunnen wij groot inkopen rechtstreeks vanaf de fabriek. Hierdoor kunnen wij uw sfeerhaard leveren voor de laagste prijs van de Benelux. En dit alles direct uit voorraad.

Laagste prijsgarantie sfeerhaard onverhoopt toch ergens goedkoper gezien te hebben, dan zullen wij de sfeerhaard altijd goedkoper leveren.
Wij hebben alle sfeerhaarden van alle merken direct uit eigen voorraad leverbaar o.a. Rubyfires sfeerhaarden, Faber sfeerhaarden, Dru sfeerhaarden, Dimplex sfeerhaarden, etc
Ruim 150 verschillende sfeerhaarden staan brandend opgesteld in de gezelligste showroom van Nederland en Belgie. Ons specialisme is: sfeerhaarden zonder rookkanaal zoals: bio ethanol sfeerhaarden en elektrische sfeerhaarden.
Wij heten u van harte welkom, en een heerlijke bak koffie staat voor u klaar.

Haardjesland biedt u het grootste assortiment van heel Benelux op gebied van elektrische sfeerhaarden, biohaarden, Sfeerkantaarns, Tafelhaarden en terras haarden. Wij beschikken over onze eigen bezorgdienst, die uw sfeerhaard professioneel bij u thuis installeert. Met onze jaren lange kennis, eigen technische dienst, en bezorgdienst zijn wij hét adres voor uw sfeerhaard. Wij leveren natuurlijk alles direct uit onze eigenvoorraad ,dus niet weken lang wachten op uw prachtige haard.

< Klik hier voor terug naar homepage >

Sfeerimpressie onze showroom: