Elektrische haard zonder onderhoud

 

De techniek van elektrische haarden heeft zich zo ontwikkeld dat de vlammen lijken op een echte haard.

 

Ruim aan bod Elektrische openhaarden

Wij hebben een ruim aanbod aan elektrische haarden / openhaarden. Het is goed om een aantal punten na te gaan, voordat u over gaat tot het aankopen van een elektrische haard. Een elektrische haard werkt op een gewone stroomaansluiting. En laat zich zeer eenvoudig installeren. Geen rook kanaal of gas aansluiting is hiervoor nodig.

 

Het eerste punt waar u naar kunt kijken is de plaatsing van de haard, het is namelijk een bepalend object in uw woning. Er zijn een drietal opties die u kunt kiezen. Je hebt een inbouw haard, deze haard wordt in de wand gemonteerd. Houdt er rekening mee dat er voorbereidingen moeten plaats vinden, voordat er een haard geplaatst kan worden.  De tweede optie is een wandhaard, deze haard wordt aan de muur bevestigd. De Laatste optie is een vrijstaand model. Dit model is overal in de woning te plaatsen

 

Sommige haarden hebben een regelbaar vlameffect. Hiermee kan je de hoogte van de vlam eenvoudig worden ingesteld. Daarnaast zijn er verschillende soorten vuurbedden waaruit je kan kiezen. Zoals een prachtige hout decor set, Kiezelset, Bassalt kiezels of crystal stone ( doorzichte glas stenen).

Er zijn twee verschillende elektrische haarden. De een is puur en alleen gericht op sfeer creëren, de sfeer haard. De elektrische haard met verwarm functie daarintegen biedt sfeer en warmte. Let wel op, De haarden met een verwarming hebben een maximale verwarmend vermogen tot meestal 2kW. Dit is onvoldoende om als hoofdverwarming te dienen. Voor bij verwarming zeer geschikt.

 

Mocht u vragen hebben of advies willen over een elektrische haard, neem dan gerust contact met ons op.

Haarden showroom:

Haardjesland is de grootste haarden winkel in de benelux. We zijn volledig gespecialiseerd op haarden zonder rookkanaal of gas aansluiting. Wij hebben ruim 170 haarden werkend opgesteld staan in onze sfeervolle showroom. Alle haarden hebben wij tevens op voorraad, en kunnen evt. direct meegenomen worden. Tot ziens bij Haardjesland Benelux.

 

TOP 10 Beste verkochte elektrische haarden