sfeerhaard met schouw

Elektrische haard met schouw kopen?

Een elektrische haard met schouw brengt een bepaalde ambiance in uw woning. Kunt u uzelf al voorstellen: aankomende winter, de hele familie op bezoek, brandend haardvuur op de achtergrond en warme chocolademelk. U geniet ongestoord van de aanwezigheid van vrienden en familie, omdat u niet steeds met het vuur bezig hoeft te zijn. Aan het begin van de dag plugt u de stekker in het stopcontact en u bent klaar om te gaan.

Elektrische sfeerhaard met ombouw plaatsen.

Het voordeel van een elektrische haard is dat zij makkelijk te plaatsen zijn, in vergelijking met een gaskachel. De haarden worden niet warm, waardoor u geen rekening hoeft te houden met hittebestendige materialen. Voor sfeerhaarden heeft u geen rookkanaal of schoorsteen nodig. Hierdoor zijn zij ook eenvoudig te verplaatsen. Bij een verhuizing kunt u de sfeerhaard zo oppakken en meenemen, er is slechts een stopcontact nodig in de nieuwe muur.

  

Natuursteen schouw       Bekijk met MDF schouw    

  

Faber Optimyst schouw deluxe 3d

De werking van elektrische sfeerhaard met schouw?

De elektrische sfeerhaarden maken gebruik van lichtprojectie om een realistisch vuurbeeld te creëren. Veelal hebben de sfeerhaarden diverse functies, die beheersbaar zijn met een afstandsbediening. Sommige modellen zijn voorzien van een verwarmingsfunctie. U kunt er zelf voor kiezen of u deze wel of niet gebruikt. De verwarmingselementen verwarmen tot maximaal 2kW. Dit is ideaal om als verwarming te dienen voor een serre of slaapkamer, maar onvoldoende om als hoofdverwarming te functioneren. Tevens is verschil en materiaal van de elektrische haard met ombouw. U kunt kiezen uit MDF ombouwen of Natuursteen ombouwen.

De elektrische haarden hebben een sfeerstand en warmtestand. Op de sfeerstand verbruiken de haarden tussen de 10 en 60 Watt. Dit komt neer op 2 à 3 cent per uur. Via de warmtestand verbruikten de haarden 1000 tot 2000 Watt, wat neerkomt op 22 à 39 cent per uur. Een sfeerhaard met Opti-Myst techniek verbruikt tussen de 50 en 240 Watt.

LED sfeerhaarden met ombouw

Een sfeerhaard met een elektrische haard geeft een ouderwets Kerstgevoel. Wilt u ook de sfeer komen proeven? Kom langs in onze showroom in Beek & Donk! Wij staan al meer dan 25 jaar met plezier voor u klaar. Uiteraard kunt u ook online bestellen. Alle modellen zijn uit voorraad leverbaar, wat betekent dat u deze normaliter binnen één week in huis heeft.Populaire schouwen met een sfeerhaard 

Faber Cannes Deluxe dit is een compacte ombouw voorzien van een inzetkachel met XL vuurbeeld LED

Faber Toronto LED  De beste verkochte schouw. Strak en LED vlammen.

Faber Delta Doorkijkhaard met 3d water damp vlammen.

  

Neem contact op