elektrische sfeerhaard

sfeerhaard kopen voor beste prijs

Elektrische sfeerhaarden nu nog realistischer !

Nu mega sale bij haardjesland sfeerkachels. I.v.m. 25 jaar bestaan, extra hoge kortingen.
De techniek van de elektrische sfeerhaard is in laatste jaren sterk verbeterd. De vlammen zijn voortaan levens echt. Zeer energie zuining. Een stukje sfeer is nu voor iedereen bereikbaar. 

Nu sale weken t/m 23 Maart. Giga kortingen op het compleet segment:

Sfeerhaarden grootste keuze

Een elektrische sfeerhaard van Haardjesland.nl heeft geen rookkanaal (afvoer) nodig. hebben realistische vlammen, en zijn eenvoudig in te bouwen of te plaatsen, zorgen voor een sfeervolle aangename warmte, laag energie verbruik. hierdoor bieden de haarden een hoog gebruiksgemak, en natuurlijk voor beste prijs en alles uit voorraad. Wij hebben 160 verschillende sfeerhaarden zowel inbouw als met ombouw.
De nieuwste innovatie op gebied van haarden is Opti-Myst 3d.(waterdamp) en Led projectie haard die verkrijgbaar zijn tot maar liefst 255cm !

Een sfeerhaard op elektrische tijd geeft uw woning een nieuwe en warme beleving. Ziet u uzelf al zitten: deze winter, onder een dekentje op de bank, haardvuur knisperend en een kop warme chocolademelk. Wilt u ook binnen no-time willen genieten van het haardvuur, zonder al te veel moeite. Stekker in het stopcontact te steken, en genieten maar. Geen gedoe meer met hout halen en het vuur aankrijgen, geen afvoerkanaal en gasaansluiting. Alle sfeerkachels zijn met een afstandsbediening te besturen. Dus lekker eenvoudig.Hoe werkt een elektrische sfeerhaard?

Natuurlijk is de hoofdzaak dat een elektrische sfeerhaard als sfeermaker gaat dienen voor een gezellige avonden thuis, maar sommige kunnen ook verwarmen. Deze verwarmen tot maximaal 2kW, wat ideaal is voor een serre of slaapkamer.. Of als bijverwarming als je bv vloerverwarming hebt. Deze elementen zijn meestal niet voldoende om als hoofdverwarming te functioneren. 

Om een zo realistisch mogelijk vuurbeeld te creëren wordt er gebruik gemaakt van verschillende technieken. Voorbeeld hiervan zijn de Opti-Flame en Opti-Myst techniek. De vlammen wisselen elkaar continue af door de gepatenteerde 3D-techniek. In de Opti-flame modellen is bijna altijd een verwarmingselement verwerkt in de haard. Bij Opti-Myst modellen is dat meestal niet zo. De natuurlijke vlam zorgt voor de charme en de sfeer van echt haardvuur. Zeer realistisch kunnen elektrische sfeerhaarden zijn dankzij de nieuwste technieken.

Energie verbruik van een elektrische haard

De elektrische haard heeft 2 standen: de sfeerstand en warmtestand. Op de sfeerstand verbruikt de haard tussen de 10 en 60 Watt, wat neerkomt op 2 à 3 cent per uur. Wanneer u gebruik maakt van de warmtestand, verbruikt deze 1000 tot 2000 Watt, wat neerkomt op 22 à 39 cent per uur. De Opti-Myst haarden verbruiken iets meer, gemiddeld 50 tot 240 Watt. Verbruik ligt dus veel lager dan een gashaard. Tevens hebben deze haarden geen onderhoud nodig, en hebben een hele lange levensduur.


Mogelijkheden elektrische sfeerhaarden:

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van zo een haard voor in uw woning? In ons ruime assortiment vinden wij altijd een passende oplossing voor u. Zo zijn daar sfeerhaarden voor montage in een muur, combinaties met een schouw/ombouw of losse inbouw elektrische haarden. Al meer dan 25 jaar staan wij voor u klaar. U bent van harte welkom om de modellen in onze showroom in Beek & Donk te komen bekijken naar een prachtige haard. Uiteraard kunt u ook online bestellen. Doorgaans heeft u de artikelen al binnen 2 werkdagen in huis.

tot ziens bij dé haarden winkel van Nederland & België

TOP 10 Best verkochte haarden zonder rookkanaal

ruby fires kreta elektrische sfeerhaard

Uw favoriete haard gezien of net niet ?

Wij hebben vele haarden op onze website staan. Het grootste assortiment. Maar staat wat u zoekt er niet bij. Dan helpen wij u graag verder.
Omdat wij over een enorme kennis beschikken. Is de kans dat we u kunnen helpen in de zoektocht naar uw sfeerhaard erg groot. 
Of kom naar onze showroom, daar hebben wij 170 modellen opgesteld staan. In het echt een kachel ervaren is natuurlijk altijd beter als via een plaatje.Onze merken zijn o.a. Faber - Dimplex - Dru - Noble Flame - Ruby Fires
eem contact op