wandhaarden

Waarom bij Haardjesland een Elektrische wandhaard kopen?

Wij bestaan ruim 25jaar, en hebben inmiddels enorm veel ervaring op gebied van elektrische haarden. Bij ons staat service altijd op één. Tevens bieden wij u de beste prijs. Omdat wij alles in eigen voorraad hebben, kunnen wij ook direct een bestelling verzenden. Ook na uw aankoop staan wij u ook graag te woord voor evt. vragen omtrent het product. Grootste showroom waar alle haarden werkend opgesteld staan. De nieuwe collectie elektrische wand haarden Winter 2019 is nu leverbaar.


Elektrische wandhaarden

Bent u het gedoe van een traditionele haard zat? Elke keer hout verzamelen, de haard aan steken en brandend houden? Of is er een kleine op komst en wordt het hete vuur te gevaarlijk?
En u heeft geen plaatst voor een ombouw, Dan is een elektrische wandhaard de ideale oplossing. 

Het voordeel zo een elektrische haard aan de muur of in de wand, is het Plug & Play systeem. U hoeft enkel de stekker in het stopcontact te steken en u kunt genieten van het haardvuur. Alle haarden zijn bedienbaar door middel van een afstandsbediening. U hoeft niet na te denken over het plaatsen van een schoorsteen of een rookkanaal. Dit is met de komst van de elektrische sfeerhaarden geheel overbodig.

Dimplex blf7451 wandhaard

Elektrische wandhaarden voor in de muur


De elektrische wandhaarden zijn verkrijgbaar in voor volledige inbouw montage in de muur. Wanneer u kiest voor een volledige inbouw, wordt de haard compleet in de muur verwerkt. Op deze manier heeft u geen diepteverschil. Door voor een losse hanghaard te kiezen krijgt u wel diepteverschil. Tegenwoordig zien we veelal dat deze bijvoorbeeld onder een televisie worden geplaatst, wat de ruimte van een moderne uitstraling voorziet.

Ten opzichte van een gashaard is een elektrische wandhaard eenvoudig in te bouwen. U hoeft geen rekening te houden met het materiaal van de muur. Voor een gashaard is het belangrijk dat de wand van hittebestendig materiaal is. Een wandhaard is ook in een muur van MDF of gips te plaatsen. De enige vereiste is een stopcontact om de haard in aan te sluiten.


Best verkochte inbouw wandhaard van dit moment is de Modern FIres FX72 ECO LED. Dit is een prachtige 183cm lange haard met Power LED vuurbeeld. Prisma color.

Elektrische wandhaard Faber

Elektrische haarden tegen de muur

Deze haarden zijn zeer eenvoudig te monteren, in de meeste gevallen is het monteren van een strip aan de muur het enigste karwei wat daar gebeuren moet. Een hanghaard kan in principe aan elke wand gemonteerd worden. Zoals: Gips, MDF, of steen. Deze haarden geven namelijk geen warmte af naar achteren. Ook is het plaatsen van een tv boven de haard geen enkel probleem. De trend van dit moment is montage van een prachte haard onder een tv. Tip: Het mooiste is dat uw haard breder is dan de tv.


De beste verkochte elektrische hanghaard van dit moment is de: Faber Bollogna 3 zijdig. Deze strakke moderne 3 zijdige haard kenmerkt zich omdat de vlammen van alle hoeken goed zichtbaar zijn. Tijdelijk is deze haard in de aktie.


De Dimplex intento XL, is het beste verkochte model met een verwarmfunctie tot 2kW. 
elektrische haard onder de tv

Elektrische haard onder de Televisie.

De trend wat wij de laatste jaren zien,  is dat een wandhaard onder de televisie geplaatst wordt. Omdat dit bij een gashaard zeer moeilijk te realiseren was. Is dit met een elektrische haard juist zeer eenvoudig. Gashaarden geven nl veel hitte af aan de achterkant. Dit is niet goed voor de levensduur van uw mooie televisie. Elektrische haarden zijn in de laatste jaren erg verbeterd en het vlammenspel hiervan is machtig mooi. Deze haarden worden aan de achterzijde niet warm. Zo is het inbouwen van zo een haard zeer eenvoudig. Elk gewenst materiaal voor de ombouw kan hiervoor gebruikt worden. Om het mooiste resultaat te krijgen, adviseren wij om de haard altijd breder te nemen dan uw tv. Tevens is het plaatsen van de tv in een nis erg mooi. Aanbevolen maten: 55inch Televisie adviseren wij min. 128cm brede wandhaard. bij een 65inch moet u toch minimaal denken aan een haard van 180cm of groter die u onder de televisie inbouwd. Hierlangs een impressie van een tv boven de haard


De beste verkochte haard voor onder de tv / LCD tv is de Modern FIres FX65 ECO

De wandhaarden specialist van NL & BE

Kom langs om de wandhaarden te bekijken in onze showroom in Beek & Donk. Hier kunt u alle modellen eens rustig in real life bekijken en krijgt u advies van onze medewerkers. In ons ruime magazijn 1200m2 hebben wij alle haarden in voorraad, u kunt evt. direct uw keuze meenemen. 

 

wandhaarden en hanghaardenBest verkochte 3 zijdige wandhaard "De Faber Bollogna"

De Faber bollogna is een 3 zijdige opti-myst wandhaard met groot vuurbeeld. Zeer mooie 3 zijdige moderne wand sfeerhaard met ingebouwde brede 3d opti-myst sfeerhaard. Opti-myst geeft de illusie van echt vuur d.m.v. een gepatenteerde 3-D techniek. Het vuurbeeld komt tot stand door lichtprojectie op ultrafijne waterdamp en heeft géén glasruit. Het vuur zoekt zijn weg 3-dimensionaal tussen de houtset door. Echte verbaaswekkend. De sfeerhaard heeft keramische houtblokken set die mooi oplichten, waardoor het lijkt dat ze echt gloeien. Alles is te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Haard meubel wordt in Nederland gemaakt en is van top kwaliteit met kras vaste lak gespoten. 


Premium dealer van Faber hanghaarden en Dimplex Opti-Myst wall fires


  Elektrische wandhaarden voor inbouw in de wand

Deze elektrische haarden dienen ingebouwd te worden in een wand of voorzet wand. Hierdoor loopt de voorkant van de haard gelijk met de wand,
Wat een zeer mooi plaatje opleverd. Verder is de DImplex Prism en De Faber Vega zeer populair.

  

Modern Fires FX-65 1630       Modern Fires FX-72 183cm

  

aktie weken haardjesland

Deze week is het aktie week bij Haardjesland. Proficiteer nu !