wandhaarden

Waarom bij Haardjesland een Elektrische wandhaard kopen?

Wij bestaan ruim 25jaar, en hebben inmiddels enorm veel ervaring op gebied van elektrische haarden. Bij ons staat service altijd op één. Tevens bieden wij u de beste prijs. Omdat wij alles in eigen voorraad hebben, kunnen wij ook direct een bestelling verzenden. Ook na uw aankoop staan wij u ook graag te woord voor evt. vragen omtrent het product. Grootste showroom waar alle haarden werkend opgesteld staan. De nieuwe collectie elektrische wand haarden Lente 2018 is nu leverbaar.


Elektrische wandhaard

Bent u het gedoe van een traditionele haard zat? Elke keer hout verzamelen, de haard aan steken en brandend houden? Of is er een kleine op komst en wordt het hete vuur te gevaarlijk?
En u heeft geen plaatst voor een ombouw, Dan is een elektrische wandhaard de ideale oplossing. 

Het voordeel zo een elektrische haard aan de muur of in de wand, is het Plug & Play systeem. U hoeft enkel de stekker in het stopcontact te steken en u kunt genieten van het haardvuur. Alle haarden zijn bedienbaar door middel van een afstandsbediening. U hoeft niet na te denken over het plaatsen van een schoorsteen of een rookkanaal. Dit is met de komst van de elektrische sfeerhaarden geheel overbodig.

Elektrische wandhaarden voor in, of aan de muur ?

De elektrische wandhaarden zijn verkrijgbaar in volledig inbouw haard of aan de muur te monteren haard ( hanghaard ). Wanneer u kiest voor een volledige inbouw, wordt de haard compleet in de muur verwerkt. Op deze manier heeft u geen diepteverschil. Door voor een losse wandhaard te kiezen krijgt u wel diepteverschil. Tegenwoordig zien we veelal dat deze bijvoorbeeld onder een televisie worden geplaatst, wat de ruimte van een moderne uitstraling voorziet.

Ten opzichte van een gashaard is een elektrische wandhaard eenvoudig in te bouwen. U hoeft geen rekening te houden met het materiaal van de muur. Voor een gashaard is het belangrijk dat de wand van hittebestendig materiaal is. Een wandhaard is ook in een muur van MDF of gips te plaatsen. De enige vereiste is een stopcontact om de haard in aan te sluiten.

Elektrische hanghaarden voor muurmontage

Deze sfeerhaarden zijn zeer eenvoudig te monteren, in de meeste gevallen is het monteren van een strip aan de muur het enigste karwei wat er gebeuren moet.
De best verkochte elektrische wandhaarden voor montage aan de muur zijn:

  

Faber Bollogna       Faber Intento OptiMyst

  

Elektrische wandhaard voor inbouw in de wand

Deze elektrische haarden dienen ingebouwd te worden in een wand of voorzet wand. Hierdoor loopt de voorkant van de haard gelijk met de wand,
Wat een zeer mooi plaatje opleverd. Beste verkochte inbouw LED wand haarden:

  

Faber Prism 128cm serie       Faber Vega

  

De wandhaarden specialist van NL & BE


Kom langs om de wandhaarden te bekijken in onze showroom in Beek & Donk. Hier kunt u alle modellen eens rustig in real life bekijken en krijgt u advies van onze medewerkers. In ons ruime magazijn 1200m2 hebben wij alle haarden in voorraad, u kunt evt. direct uw keuze meenemen. 

  

Neem contact op

Premium dealer van Faber hanghaarden en Dimplex Opti-Myst wall fires

wandhaard

Faber Bollogna is momenteel de best verkochte wandsfeerhaard met prachtig 3 zijdig vuurbeeld.