Dimplex haard

Dimplex sfeerhaarden en Faber haarden.

Dimplex elektrische haarden staat voor topkwaliteit , degelijkheid en topdesign. Door hun jarenlange ervaring hebben zij elektrische haarden op de markt gebracht, die zich van elk ander kunnen onderscheiden..Het assortiment van Dimplex elektrische haarden bestaat uit een ruime keuze aan zowel klassieke als moderne modellen, inbouwhaarden, wandhaarden en vrijstaande haarden.

Bekijk hier een groot deel van het DImplex assortiment:

 • dimplex optimyst cassette

  Waterdamp Haard

 • dimplex inbouwhaard

  Inzethaard

 • dimplex ombouw

  Elektrische Kachel

 • dimplex wandhaard

  Elektrische Haarden


Dimplex haarden de toekomst

Dimplex neemt met een breed scala aan kwalitatief hoogstaande elektrische haarden in Europa een zeer prominente positie in. Bekend geworden van de diverse inovaties door de jaren heen, zoals het Opti-myst effect en de vuurbeleving Opti-Virtual. Deze haarden creëren een illusie van vuur met levensecht vlammenspel, geknisper en vonkjes die zelfs weg lijken te springen.

Dimplex Premium dealer Nederland.

Haardjesland Nederland is Dimplex premium dealer van Nederland & België. D.w.z. Dat wij de grootste leveranciers van Dimplex haarden in de Benelux. Wij hebben alle haarden werkend opgesteld staan in onze showroom. Omdat wij de haarden rechtstreeks van Dimplex Canada betrekken, Hebben wij altijd de laatste nieuwe haarden. 

Dimplex Gala inzetkachel

Elektrische inbouw haard van Dimplex en opti myst cassette.

Wij heten u van harte welkom in onze gezellige showroom, waar onze verkopers u perfect kunnen helpen naar u zoektocht naar een Dimplex elektrische haard.
De sfeerhaarden van Dimplex zijn elektrisch, maar gaan verder door de illusie van levensecht vuur te creëren; van een boeiend vlammenspel, gloeiende stammen, het geknisper van hout tot aan vonkjes die nu en dan weg lijken te springen. Een haardvuur brengt sfeer, rust en behaaglijkheid.

De sfeerhaarden van Dimplex zijn elektrisch, maar gaan verder door de illusie van levensecht vuur te creëren; van een boeiend vlammenspel, gloeiende stammen, het knisper van hout tot aan vonkjes die nu en dan weg lijken te springen. Een sffer haardvuur brengt sfeer, rust, gezelligheid en behaaglijkheid.
Dimplex is toonaangevend in elektrische sfeervuren, en heeft op dit gebied veel vindingen op haar naam staan zoals de Opti-V®-, Optiflame®- en de Optimyst®-techniek. Merknaam: Dimplex vs Faber ? Sinds maart 2018 is het merknaam Faber haarden overgegaan naar merknaam Glen dimplex group ( DIMPLEX ). 


Wij hebben alle haarden van Dimplex werkend opgesteld staan in onze showroom. Ruim 170 haarden direct uit voorraad.Beste verkochte Dimplex haarden:  

Een Dimplex haard staat voor kwaliteit

Als u een dimplex haard of faber sfeerhaard koopt, dan haalt u kwaliteit en degelijkheid in huis, met zeer realistisch vlambeeld met de nieuwste technieken.