Dimplex haarden

Dimplex haarden

Dimplex elektrische haarden staat voor topkwaliteit , degelijkheid en topdesign. Door hun jarenlange ervaring hebben zij elektrische haarden op de markt gebracht, die zich van elk ander kunnen onderscheiden..Het assortiment van Dimplex elektrische haarden bestaat uit een ruime keuze aan zowel klassieke als moderne modellen, inbouwhaarden, wandhaarden en vrijstaande haarden.

Bekijk hier een groot deel van het DImplex assortiment:

 • dimplex optimyst cassette

  Waterdamp Haard

 • dimplex inbouwhaard

  Inzethaard

 • dimplex ombouw

  Elektrische Kachel

 • dimplex wandhaard

  Elektrische Haarden


Dimplex sfeerhaarden de toekomst

Dimplex neemt met een breed scala aan kwalitatief hoogstaande elektrische haarden in Europa een zeer prominente positie in. Bekend geworden van de diverse inovaties door de jaren heen, zoals het Opti-myst effect en de vuurbeleving Opti-Virtual. Deze haarden creëren een illusie van vuur met levensecht vlammenspel, geknisper en vonkjes die zelfs weg lijken te springen.

Dimplex Premium dealer Nederland.

Haardjesland Nederland is Dimplex premium dealer van Nederland & België. D.w.z. Dat wij de grootste leveranciers van Dimplex haarden in de Benelux. Wij hebben alle haarden werkend opgesteld staan in onze showroom. Omdat wij de haarden rechtstreeks van Dimplex Canada betrekken, Hebben wij altijd de laatste nieuwe haarden. 

Wij heten u van harte welkom in onze gezellige showroom, waar onze verkopers u perfect kunnen helpen naar u zoektocht naar een Dimplex elektrische haard.

Beste verkochte Dimplex sfeerhaarden: