Dimplex haard

25 jaar bestaan. Deze week extra hoge kortingen.

Dat zijn de top merken van de markt.

Een Dimplex haard staat voor topkwaliteit , degelijkheid en topdesign. Door hun jarenlange ervaring hebben zij elektrische haarden op de markt gebracht, die zich van elk ander kunnen onderscheiden..Het assortiment van Dimplex elektrische haarden bestaat uit een ruime keuze aan zowel klassieke als moderne modellen, inbouwhaarden, wandhaarden en vrijstaande haarden.

Bekijk hier een groot deel van het DImplex assortiment:

 • dimplex optimyst cassette

  Waterdamp Haard

 • dimplex 3 step optimyst

  Dimplex inzethaard

 • dimplex galanto waterdamp

  Elektrische Kachel

 • dimplex ignitexl 74

  Elektrische Haarden


Dimplex sfeerhaard de toekomst.

Dimplex neemt met een breed scala aan kwalitatief hoogstaande elektrische haarden in Europa een zeer prominente positie in. Bekend geworden van de diverse inovaties door de jaren heen, zoals het Opti-myst effect en de vuurbeleving Opti-Virtual. Deze haarden creëren een illusie van vuur met levensecht vlammenspel, geknisper en vonkjes die zelfs weg lijken te springen.

Dimplex Premium dealer Nederland.

Haardjesland Nederland mag zich een Dimplex premium dealer noemen van Nederland & België. D.w.z. Dat wij de grootste leveranciers van Dimplex haarden in de Benelux. Wij hebben alle elektrische haarden werkend opgesteld staan in onze showroom. Omdat wij de haarden rechtstreeks van Dimplex Canada betrekken, Hebben wij altijd de laatste nieuwe haarden. 

Dimplex elektrische haard

Dimplex haard vs Faber Haard

Wij heten u van harte welkom in onze gezellige showroom, waar onze verkopers u perfect kunnen helpen naar de juiste Dimplex haard.
De sfeerhaarden van Dimplex zijn elektrisch, maar gaan verder door de illusie van levensecht vuur te creëren; van een boeiend vlammenspel, gloeiende stammen, het geknisper van hout tot aan vonkjes die nu en dan weg lijken te springen. Een haardvuur brengt sfeer, rust en behaaglijkheid.

Dimplex elektrische haarden gaan verder door de illusie van levensecht vuur te creëren; van een boeiend vlammenspel, gloeiende stammen, het knisper van hout tot aan vonkjes die nu en dan weg lijken te springen. Een haardvuur brengt sfeer, rust, gezelligheid en behaaglijkheid.
GLen Dimplex is toonaangevend in elektrische sfeervuren, en heeft op dit gebied veel vindingen op haar naam staan zoals de Opti-V®-, Optiflame®- en de Optimyst®-techniek. Merknaam: Dimplex vs Faber ? Sinds maart 2018 is het merknaam Faber haarden overgegaan naar merknaam Glen dimplex group ( DIMPLEX ). 


Wij hebben alle haarden van Dimplex werkend opgesteld staan in onze showroom. Ruim 170 haarden direct uit voorraad. Nu ook alle eco modellen. Beste verkochte sfeerhaarden van Dimplex.